Timp de preparare: |
30 - 35 minute |
Ingrediente |
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 fileuri de salau (a 200 g), cateva picaturi zeama de lamaie, sare, piper macinat, 2-3 linguri unt, 1 ceapa, 250 g ciuperci proaspete, 1 ceasca zeama concentrata de legume (Knorr +apa), 1 ceasca verdeata tocata (patrunjel, marar), 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat, 4 oua. |
Mod de preparare |
Se spala file-urile de peste, se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza si se pipereaza. Se incinge untul intr-o tigaie si se caleste ceapa curatata si tocata, pana ce devine sticloasa. Se adauga ciupercile curatate si taiate si se dunstuiesc si ele putin, dupa care se toarna deasupra zeama de legume si se lasa sa fiarba 4-5 minute, la foc potrivit. 4. Se adauga verdeata tocata marunt, oregano si busuioc si se condimenteaza puternic. 5. Fileurile de peste se prajesc in unt, iar ouale se fac ochiuri. 6. Se aseaza fileurile pe farfurii, peste fiecare se pune un strat de ciuperci si cate un ochi, se garnisesc cu verdeata si se servesc imediat. |
Site-ul este dedicat pescarilor amatori dar si celor care vor sa isi imbunatateasca tehnicile de pescuit .
luni, 2 august 2010
Salau cu ciuperci
O noua reteta testata de mine cu salau de Olt proaspat prins
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu